söndag 31 mars 2013

Påsken 2013

Ja vilken härlig påsk! Och än är den inte över.

Jag och A tjuvstartade på onsdagen genom att gå ut och äta och fira vår förlovningsdag :) vi åkte till en restaurang som ligger i Bonäs (otippat) den heter Myrängsgårdens gästgiveri. Wow vilken upplevelse både matmässigt och miljömässigt! Måste bara upplevas! Kvällen till ära hade vi restaurangen för oss själva och blev serverade av självaste kökschefen, lyxigt! Det var liksom sådär kaxigt bra, inget salt eller peppar på borden och menyn och vinet var redan utvalt när vi kom, kaxigt men åh så rätt! Dit kommer vi gå fler gånger!

Skär Torsdagen firades hos Andreas familj med trevlig och god middag.

På fredagen skulle vi egentligen åkt till Ikea men eftersom vi varit krassliga hela familjen så stannade vi hemma. Tog en tripp till mamma och pappa och lämnade av barnet några timmar och åkte och åt lunch. Älskar när A är ledig! Syster Maja hat varit hemma också <3 så mysigt!

Påskafton firades i vanlig ordning uppe i mamma och pappas stuga i brudsilder. Vi åt massa mat, målade ägg, pimplade och solade massor! Vilket fantastiskt väder vi haft denna påsk!

Idag är vilodag här hemma. Jag och Love ligger i sängen just nu medans A är ute och rastar skateboarden. I eftermiddag kommer morbror/bror Måns och hans Johanna och hälsar på :)

Glad påsk från oss!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar