tisdag 10 september 2013

Sommarlovet är slut

Ja nu får sommarlovet från bloggen vara slut. Har saknat och skriva men tiden går så snabbt och det är mycket man vill hinna med. Ska försöka hålla i det nu.

Har haft en fantastisk sommar med mycket sol, bad, god mat, cykelturer, åkt båt, gått barfota i gräset, gungat, åkt på minisemester till Gävle, varit på bröllop och busat och lekt massor. Love har också hunnit fylla ett helt år och lärt sig gå. 

Nu är det höst, en solig och varm sådan. Jätte härligt! Men snart får kylan gärna komma så man kan vara inne och mysa med gott samvete. 

Höst betyder ju också att bebis kommer snart! Är i v 34+2 nu och växer så det knakar! Dock verkar bebben ha lite bråttom så jag är just nu sjukskriven för hotad förtidsbörd. Haft väldigt mycket sammandragningar som vissa gjort riktigt ont och idag på koll hos BM så hade tappen förkortats till 15 mm (antar att det är mm det mäts i) från 30 mm som den var för knappt två veckor sen. Så nu är det vila i två veckor som gäller. Då har jag gått 36 fulla veckor och bebisen räknas som "färdig". 

Bjuder på några bilder!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar