lördag 18 maj 2013

Dalarnas trädgårdsmässa

Vilken härlig helg vi haft hittills och vilket fantastiskt väder! Sommaren är verkligen här nu :) 

Träffade mammorna + bebisarna torsdag och fredag och hängde ute i solen. Under parasoll såklart ;) riktigt härligt att vara mammaledig den här årstiden. 

Grillat har vi också hunnit med. Typ varje dag ;) köpte ekologisk entrecote igår som vi slängde på grillen och va gott det var! Behövde inga tillbehör, bara klyftpotatis och riktigt riktigt bra kött. Så värt pengarna!

På förmiddagen idag besökte vi Dalarnas trädgårdsmässa i Rättvik. Gillar mässor och all inspiration man får. Blev inga inköp dock. Känner att vi inte riktigt har varken råd, tid eller planer för trädgården just nu... Får bli ett senare projekt. Love tyckte det var sådär att vara på mässa så vi stannade inte så länge. Åkte ner på Rättviks "city" och åt lunch istället, där passade L på att spy en kaskadspya på golvet och bajsa världens lass och tror ni det fanns skötbord på toa? Nej. (Varför har man barnmatstolar men inte ett skötbord?) jaja. Var bara att byta på soffan där vi satt. Sen somnade han i bilen och vi åkte på sightseeing på bland annat Lerdalshöjden, herregud va fint det är där uppe!

Väl hemma passade L på att svälja en bit av ett maskrosblad som såklart fastnade i halsen... Blev lite panik där ett tag men han löste situationen själv och spydde upp det. Puls 200 på mamman och pappan. Gissar att det inte är sista gången det kommer hända ;)

Lillkillen har verkligen lärt sig något nytt varje dag den senare veckan. Nu kan han resa sig upp mot saker (och ramla och spräcka läppen) sätta sig själv, krypa några steg och gå riktigt stadigt med gåvagnen. Riktigt roligt! Men oj vad jag måste ha koll på honom nu. Och "värre" lät det väl bli. Smaka på allt vi äter vill han också ;) lilla älsklingen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar