onsdag 1 maj 2013

Valborg

Trots att vi inte hade oddsen på vår sida så blev vår par/Valborgs middag av! Dock saknades Anders som låg hemma med magsjuka... Liam och Love fick vara med kvällen till ära ;) Freja och Tilde hade barnvakt och hade skött sig exceptionellt.

Riktigt god mat och många många skratt! Vilket härligt gäng.

Dagen har spenderats hemma. Börjar äntligen få ordning på rummet uppe. Gardiner och fönsterbrädor är på plats. Det blev tyg över när jag klädde om pianopallen, med det klädde jag två blomkrukor och sydde en soffkudde. Även Loves rum fick en liten makeover. Möblerade om och bytte gardiner. För nu ska han flytta tillbaka in dit efter några veckor (eller har det blivit månader?) med sjukor.

Han har precis somnat i sin säng i sitt rum. Oftast somnar han i min eller Andreas famn när han får välling. Men idag experimenterar vi lite... Måste ju få honom att kunna somna själv när vi snart får en till liten :) och än så länge går det bra! Hoppas bara han sover hela natten ;)

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!













1 kommentar:

  1. Vi lägger ned Elton i sin säng med snutten lagd mot kinden och så fr han en flaska välling liggandes, när han ätit klart stoppar vi i nappen, går ut och drar igen dörren. Han kan knöla runt i sängen lite ibland och brukar somna i en skön (eller ja, ser oskön ut) ställning upptryckts ett hörn. =) // Maria Catwalkqueen

    SvaraRadera